Jeg er nok
ikke det eneste som synes det er stress å steke kjøttboller i pannen.
Enten er den for varm eller for kald, så er de for seige eller så henger
de ikke sammen. Plutselig er noen veldig godt stekt og andre ikke. Noen
har heldigvis løst problemet og jeg hiver meg på trenden om å steke
kjøttboller i ovnen. Kanskje etterhvert kommer jeg med mine egne
variasjoner, men denne oppskriften er lånt fra Kjøkkentjeneste, men justert slik at den er glutenfri.

Ovnsbakte kjøttboller
- 500 g kjøttdeig
- 1 egg
- 2 ss tomatpure
- 1 neve mandelmel/malte mandler
ev. 1 dl brødkrumme - 1 god neve persille
- 1 god neve timian
- 1 ts paprikakrydder
- 50 g parmesan
- 50 g pinjekjerner
- Salt og pepper
Ha kjøttdeig, parmesan, mandler, tomatpure, egg, paprikakrydder, salt og pepper i en bolle
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar