Denne sjokoladefrostingen passer kjempegodt til cupcakes og til dekke kaker med før de dekoreres slik at de beholder formen. Smaken kan du justere ettersom hvilken sjokolade du bruker, ta den du liker best!
Sjokoladefrosting
(12 cupcakes)
- 110 g smør
- 2,5 dl melis
- 100 g sjokolade
Miks smør og melis lyst og luftig
Smelt sjokolade i micro eller over vannbad avkjø noe før du tilsetter den i en tynn stråle mens maskinen går
Miks til du får en lufitg sjokoladekrem, få med eventueller rester fra kantene
Sjokoladekremen holder seg en dag i romtemperatur, 1 uke i kjøleskap og kan også fryses. For å få den myke konsistensen igjen må den tilbake til romtemperatur og mikses på ny
Hvordan skal smøret vere? Skal jeg smelte det, eller skal det vere hardt når jeg mikser det med melisen? :))
SvarSlettSmøret skal være mykt, men ikke smeltet :) La det stå i romtemperatur et par timer eller ha i micro på laveste effekt et par minutter slik at det blir mykt :-)
SlettHvilken sjokolade bruker du?
SvarSlett