lørdag 29. desember 2012

Forslag til Nyttåraften


Jeg har verken blogget eller bakt så veldig mye i romjulen. Det har vært godt med litt fri, og i løpet av den tiden har jeg samlet masse inspirasjon og oppskrifter jeg har lyst til å prøve i året som kommer. Selv om jeg ikke har noen nye oppskrifter til dere i dag tenkte jeg å komme med noen forslag til hva man kan lage til den siste dagen i året.

Kanskje vil du lage min favorittkake Brownie-ostekake med bringebærkrem? 
 Eller kanskje den mest populære oppskriften på denne bloggen, Oreo Cupcakes med Cream cheese frosting

Eller du kan bruke Oreo kjeksene  til å lage cakepops i stedet, slik som denne Oreo Cakepop Snømannen.
 Vil du slå skikkelig på stortromma anbefaler jeg denne Pasjonsfrukt ostekaken, den er litt tidkrevende og litt dyr, men SÅ god!
 Vil du gjøre det litt enklere kan du prøve disse Bringebærmuffinsene med marsipan, både saftige og friske.
Selv skal jeg lage en sjokoladekake med sjokolademousse og sjokoladefrosting. Ved å bytte ut melet i kaken med glutenfritt mel passer det for dem som har Cøliaki også.
Vil du avslutte året med en kake like fargerik som rakettene foreslår jeg denne Regnbuekaken.  

Om du er invitert på besøk og ikke skal lage noe selv kan du ta en titt innom kategorien "Spiselige Gaver". Der finner du mange oppskrifter på koselige vertinnegaver.

5 kommentarer:

 1. Kan Candy Melt i cupcake deig egentlig?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har aldri prøvd det, men jeg tror det. Det skal jo i utgangspunktet likne veldig på sjokolade :-) Men jeg vet ikke!

   Slett
 2. Kjempe fine blogg du har fått! Glede meg t å testa ut oppskriftene du har delt. Begynner med pasjonsfrukt ostekaken og blåbærmuffins så snart det er selskap igjen hjemme. Gleder mg :-D

  SvarSlett
 3. hei. mamma har bursdag snart og jeg har veldig lyst til og lage regnbuekaken, men jeg er bare tretten, tror du jeg klarer det? hvor får man kjøpt pastellfargene? kan man kjøpe dem i matbutikker eller storo o.l? veldig fin blogg, elsker den!! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Så hyggelig at du har lyst til å bake for moren din. Hvis du har bakt litt før og er nøye med å følge oppskriften tror jeg du skal få det til. Pasta-farger får du blant annet kjøpt på Jernia, Cacas eller på nett (Kakeboksen, cacas, osv). Lykke til! :)

   Slett