tirsdag 17. juli 2012

Vanilje Cakepops

Cakepops er en utmerket måte å utnytte rester på! Jeg lager ofte det etter kakeprosjekter hvor jeg skjærer vekk toppen av kaken eller dersom det blir cupcakes rester som blir mindre og mindre fristende for hver dag som går. Cakepops derimot, det er fristende!

Vanilje Cakepops
(se ann mengder selv)

  • Vanilje-kakerester
  • Frosting/vaniljekrem
  • Sjokolade eller Candy Melts
  • Delfiafett
  • Lollipoppinner el.
Kjør kakerestene til smuler eller smuldre dem opp for hånd. Tilsett vaniljekrem eller frosting
Kjør/bland sammen til du får en deig, trill kuler
Dypp pinnene i litt smeltet sjokolade og deretter ned i kulene la sjokoladen stivne

Smelt sjokolade eller Candy Melts sammen med litt delfiafett

Dypp popsene helt nedi og la overflødig sjokolade renne bort

Før de stivner helt kan du pynte med litt strøssel for en ekstra finish!

Cakepops er holdbare minst en uke i kjøleskap dersom ikke frostingen/vaniljekremen du bruker i er gammel

2 kommentarer:

  1. Hvor er det du kjøper sånne pinner til cakepopsene på bildet?

    SvarSlett
    Svar
    1. De kjøper jeg hos Hobbyhimmelen her i Kristiansand :-)
      Men jeg vet man kan få tak i de på cacas.no, kakeboksen.no og sikkert også andre nettbutikker som selger kakeutstyr :-)

      Slett