Cakepops er en utmerket måte å utnytte rester på! Jeg lager ofte det etter kakeprosjekter hvor jeg skjærer vekk toppen av kaken eller dersom det blir cupcakes rester som blir mindre og mindre fristende for hver dag som går. Cakepops derimot, det er fristende!
Vanilje Cakepops
(se ann mengder selv)
- Vanilje-kakerester
- Frosting/vaniljekrem
- Sjokolade eller Candy Melts
- Delfiafett
- Lollipoppinner el.
Kjør kakerestene til smuler eller smuldre dem opp for hånd. Tilsett vaniljekrem eller frosting
Kjør/bland sammen til du får en deig, trill kuler
Dypp pinnene i litt smeltet sjokolade og deretter ned i kulene la sjokoladen stivne
Smelt sjokolade eller Candy Melts sammen med litt delfiafett
Dypp popsene helt nedi og la overflødig sjokolade renne bort
Før de stivner helt kan du pynte med litt strøssel for en ekstra finish!
Cakepops er holdbare minst en uke i kjøleskap dersom ikke frostingen/vaniljekremen du bruker i er gammel
Kjør/bland sammen til du får en deig, trill kuler
Dypp pinnene i litt smeltet sjokolade og deretter ned i kulene la sjokoladen stivne
Smelt sjokolade eller Candy Melts sammen med litt delfiafett
Dypp popsene helt nedi og la overflødig sjokolade renne bort
Før de stivner helt kan du pynte med litt strøssel for en ekstra finish!
Cakepops er holdbare minst en uke i kjøleskap dersom ikke frostingen/vaniljekremen du bruker i er gammel
Hvor er det du kjøper sånne pinner til cakepopsene på bildet?
SvarSlettDe kjøper jeg hos Hobbyhimmelen her i Kristiansand :-)
SlettMen jeg vet man kan få tak i de på cacas.no, kakeboksen.no og sikkert også andre nettbutikker som selger kakeutstyr :-)