onsdag 26. september 2012

Kakepynt

Jeg har bygget opp et lite lager av strøssel i løpet av baketiden min og her er en liten guide for hvor man kan få tak i de ulike tingene. Jeg kjøper hovedsakelig kakepynten min på vellassorterte dagligvarehandler, Hobbyhimmelen, og på reise. Man kan også fnne masse fint på Cacas Kakeboksen og Ebay.

Disse strøsselene får man tak i dagligvarebutikker, de med som er vellassorterte fører alle. Eksempler er Meny og Ultra.

 Disse fikk jeg fra kusina til kjæresten til min Bror som var i USA. Drømmen min er å dra dit og finne en kakebutikk og bare ta helt av!
 Disse finner man også hos dagligvarehandel, de to nederste med bakevarene, mens jordbærstrøsselet ved isdisken på ICA
 De små kulene er fra Søstrene Grene, mens de to andre er fra vanlig butikker
 Man kan finne mye fin pynt i smågodt- eller godteri-hyllene, her er det Skittels, gelegodteri og Jelly Beans.
 Man kan også farge tørket kokos å bruke som pynt. Bruk pastafarger blandet med vanlig konditorfarger for best resultat. Disse har jeg brukt på Muppets-cupcakes og den grønne som gress på en fotballkake.
 Jeg elsker perler, disse er fra Wilton og fåes på nett, Hobbyhimmelen og Jernia
 Andre eksempler på godter; Operaminst og mintsjokolader fra smågodthyllene. Den siste er strøssel fra Wilton og kan finnes hos Hobbyhimmelen og på nett.
 Hjertene er fra hobbyhimmelen, Mickey Mus strøsselet er fra en klassevenn som var i USA. Det siste røde er fra Søstrene Grene
 Gullperlene finner man på vellassorterte matbutikker (Meny og Ultra), Fiolstrøsselet er fra Danmanmark og de små perlene fra Frankrike
 De gule stjerene er fra Frankrike, de fargede fra Danmark og bokstavene fra Sverige (snakk om internasjonalitet)
Har du noen tips eller forslag til hvor man får tak i kakepynt eller lignende, er det bare å si ifra!

2 kommentarer:

  1. Jeg var nettopp i London og kjøpte masse kakepynt på en kakeutstyrsbutikk som heter Sugar Shack, et litt merkelig område å ha en kakebutikk (lå 5 min fra undergrundstasjonen Queensbury), men gjett om jeg falt for den butikken, endte opp med å kjøpe muffinsformer og kakepynt for 400 kroner. Virkelig å anbefale!

    SvarSlett
    Svar
    1. Høres ut som en drøm! Den må jeg også besøke om jeg drar til London, takk for tipset! :-D

      Slett