fredag 31. mai 2013

En god dag!

Dagens innlegg inneholder verken oppskrifter eller mattips, men veldig mye glede. I dag har jeg nemmelig hatt medieeksamen og for første gang fått sekser på en individuell medieoppgave. Er så glad og lettet at smilet holder på å gå rundt hodet på meg. De siste dagene har jeg konstant jobbet med eller tenkt på hvordan man skal få ungdom til å stemme ved stortingsvalget gjennom grafiske annonser, sosiale medier og reklamefilm. Nå er alt levert, presentert og fenito og jeg kan gå over til den andre store gleden i dag, nemmelig denne:
På torsdag forrige uke fikk jeg besøk av en journalist og fotograf fra VG ble intervjuet og tatt bilder av til en sak om unge matbloggere. Sammen med flinke Thea fra My Little Kitchen synes jeg saken ble kjempefin og det kiler litt i magen når jeg ser meg selv avbildet i Norges mest leste avis.

Jeg har ikke vært veldig personlig på denne bloggen, men nå har jeg valgt å være åpen om spiseforstyrrelsen min. Jeg ble syk for tre og et halvt år siden og har fortsatt et vanskelig forhold til mat. Likevel er veldig mye annerledes nå, og jeg har det bedre og er friskere enn på veldig lenge. Bakingen har vært som en terapi for meg og det har vært utrolig viktig for meg gjennom flere vanskelige år. Gjennom alt det tunge har baking og blogging alltid vært noe positivt i livet mitt. 

Det står litt om dette i artikkelen også har jeg skrevet et innlegg om dette på min andre blogg her, hvis dere ønsker å lese.
Men nok om det tunge og vanskelige. Jeg vil leve livet, uten sykdom, men med mye baking, og i dag er en fin dag å gjøre det på! Håper alle får en nydelig helg og at sommeren er like sterkt tilstede der dere er som den er her.
Løp og kjøp! :-D

6 kommentarer:

 1. Så fin artikkelen ble, Mari :-) Skal se om jeg finner avisen et sted så jeg får lest den ordentlig.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med flott artikkel i avisen! Jeg ønsker deg god bedring og jeg er ganske sikker på at du kommer til å finne veien tilbake til et sunt og godt liv:-)Du er veldig tøff! Stå på!

  Gratulerer med toppkarakter på eksamen :-) Jeg gleder meg til det kommer nye oppskrifter og så håper jeg at du tillater deg å smake litt på alle herlighetene som du tryller frem:-)

  God helg:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for så fin kommentar!
   Jeg lover mange oppskrifter fremover, og jeg lover at jeg også skal smake og nyte det :-)

   Håper helgen din har vært super!

   Slett
 3. Fantastisk å lese. Du har et supertalent (skrevet til deg flere ganger). Lykke til videre Mari, og jeg gleder meg til fortsettelsen :)

  SvarSlett