søndag 15. desember 2013

Kakao på pinne og Give-away


Jeg la ut dette tipset i fjor, men det kommer i år i litt finere innpakning. En kjempeenkel og kjempefin gave. I dag kan du vinne produktene jeg brukte da jeg lagde kakaopinner i år. For dere som ikke så fjorårets innlegg er det rett og slett sjokolade som du rører ut i varm melk og du har verdens beste kakao. 

Det geniale med å bruke papirsugerør er at du kan drikke gjennom dem nar kakaoen er klar. Konkuranseregler finner du lengre nede i innlegget.

Men, vi kan ikke glemme vinneren av forrige ukes konkuranse! Det ble Siri, som delte denne fine juletradisjonen:
En av de fineste juletradisjonene vi har hjemme hos oss, er at vi hver julaften drar på kirkegården. Der setter vi blomster, tenner lys og minnes mine besteforeldre. Vi drar hele familien, og gjerne sammen med andre slektninger også. I og med at bestemor og bestefar ikke lenger er her for å feire jul sammen med oss, synes jeg det er så fin at vi kan dra til grava deres og minnes dem. Det aller fineste er at vi gjør det sammen.
Du får kakeboks og former i posten! Send meg din adresse på mail, slik at den kan bli sendt fortest mulig :-) (mari.mushom@live.no)
Smelt sjokolade i et litermål og hell over i former (denne er fra IKEA). Når sjokoladen begynner å stivne setter du i sugerør eller pinner.
La stå til de er helt harde før du pakker dem fint inn, feks. i cellofanposer.
Jeg brukte både sugerør og teip fra Partydesign. Du finner sugerørene her (de er på 30 % ut desember) og teipen her.
Kjempepraktisk og koselig teip med kuttekant så du slipper å stresse med saks

  For å vinne både sugerør og teip og ribbons som jeg brukte til både vørterbrød og fikenmarmeladen vil jeg at du skal dele ditt beste kakaominne!
 • Skriv en kommentar med ditt beste kakaominne
 • Ha navn og e-post med i kommentaren 
 • Følg både @cupandcakes og @partydesign på instagram hvis du har  det

Jeg trekker vinner allerede på onsdag og da blir det igjen en ny give-away :-)

Håper mange vil delta!

3 kommentarer:

 1. Mitt beste kakaominne var da meg og kjæresten bestemte oss for å dra på piknik en kald, men solfylt vinterdag i februar. Vi hadde med oss posekakao, varmt vann og kjeks + masse masse tepper. Vi satt ved et vann og så sola gå ned mens vi drakk varm kakao fra plastkrus <3

  SvarSlett
 2. mitt beste kakaominne var da jeg og besteveninnen min hadde med oss kakao på alle fjellturene vi har hatt! vi lagde vår helt egen oppskrift med sjokolade, fløte, melk, chilli vanilje, sukker, kakaopulver og litt smør! knall go var den :D egentli hadde vi tenkt å trimme på disse fjellturene, men hjalp ikke så veldig mye i og med at vi hadde med oss masse kakao, hehe :P

  SvarSlett
 3. Mitt beste kakaominne var da jeg gikk i 6.klasse og skolen arrangerte skøytekveld. Etter å ha vært ute i kulda i mange timer, hadde jeg blitt veldig frossen på tærne og fingertuppene og bestemte meg for å avslutte kvelden. Da jeg kom hjem ble jeg møtt i døra av mamma som stod der med en kopp varm kakao med krem. Resten av kvelden tilbrakte jeg foran peisen, tullet inn i et pledd og med kakaokoppen i hendene.

  SvarSlett