søndag 15. desember 2013

SøteSaker

I dag skal jeg trekke vinneren av forrige ukes give-away, så det er bare å følge med på bloggen. Med det kommer også en ny oppskrift og en ny give-away, men først tenkte jeg å presentere dere for en fantastisk nettbutikk som dere kommer til å høre mer om i det kommende året. Nemlig Søtesaker!

Nettbutikken har vært i drift siden april 2011 og har nærmere 1300 produkter i sitt sortiment. De er fortsatt i økning og har et enormt utvalg innenfor kakedekorering, baking i alle mulige varianter og ingredienser som kan være vanskelig å få tak i andre steder. Prisene er konkuransedyktige, frakten er lav og de som driver butikken, Therese K. Bergesen og Kristin Pettersen, er kjempehyggelige. I tillegg kan man finne masse inspirasjon og oppskrifter på siden. 

Jeg har fått tilsendt en del produkter jeg tenkte å dele med dere i dag. Desverre har jeg vært superopptatt fra den dagen pakken lå i postkassen, men jeg har planer for hvordan jeg skal bruke dem, så jeg tenkte jeg kunne vise de også, slik at dere som vil kan bestille før jul. Det begynner jo å nærme seg kan man si :-)

Kjempesøte hjerte-utstikkere som kan brukes til både kjeks og til å dekorere både kaker og cupcakes med fondant/marsipan formet som søte hjerter. Du finner de her.
 Spiselig gullglitter som er prikken over i-en på konfekt, cupcakes, kaker og cookies. Du finner det her.
 Grønn Candy Melts, så kan du lage cakepops som ser ut som juletrær og pinner du kan sette dem på. Du finner Candy Melts her og sugerør her.
Silikon-konfektformer som gir deg nydelig konfekt. 
  
Og til slutt hvite muffinsformer og kjempefine wrappers som kan brukes igjen og igjen, og som gir cupcakes et enda mer elegant uttrykk. 

Nå håper jeg dere tar turen innom Søtesaker sin nettbutikk og skjekker ut det store utvalget! Dere kan også følge dem på Facebook her og på Instagram hvor de heter sotesaker.

1 kommentar:

  1. Vil gleder oss til å samarbeide med deg i 2014! Ønsker deg og alle dine lesere en riktig GOD JUL og et GODT NYTTÅR!
    Julehilsen fra Kristin og Therese i SøteSaker

    SvarSlett