Dette er i grunnen den samme som kransekake dyppet i sjokolade, men jeg synes de er verdt et innlegg likevel. For dere som ikke orker å lage en hel kransekake, eller som synes det er greiere med stenger er disse å anbefale.
Den gode smaken er der fortsatt, du bare legger til sjokolade. Den kan vel ikke slå feil?
![](http://4.bp.blogspot.com/-EkSgVGSbDT0/UqcUExkiY-I/AAAAAAAAIzM/u0n3mnxQ_Zg/s640/101213_2.jpg)
Kransekakestenger
- Kransekakemasse
(kan også kjøpes på butikken) - Sjokolade
- Delfiafett (kan sløyfes)
Trill ut pølser, skjær dem like lange, fordel på et bakepapirkledd stekebrett og stek på 200 grader i 8-10 minutter. Avkjøl og legg dem i fryseren i ca 30 minutter.
Smelt sjokoladen med delfiafett (ca 25 g til 100 g sjokolade) og dypp stengene. Fordi de er kalde vil sjokoladen stivne fort.
![](http://4.bp.blogspot.com/-__tb85b6xoA/UqcUE4xzUYI/AAAAAAAAIzQ/1YlNqCYsdFY/s640/101213_1.jpg)
En super liten førjulsgave til andre eller til deg selv.
![](http://1.bp.blogspot.com/-X14PPoBNMHk/UqcUF9cg1ZI/AAAAAAAAIzU/uNNBxorpzEs/s640/101213_4.jpg)
Oppbevares i fryseren, tiner lett i romtemperatur.
Er så glad for at du har begynt å blogg oftere igjen!! :)
SvarSlett