tirsdag 10. desember 2013

Kransekakestenger

Dette er i grunnen den samme som kransekake dyppet i sjokolade, men jeg synes de er verdt et innlegg likevel. For dere som ikke orker å lage en hel kransekake, eller som synes det er greiere med stenger er disse å anbefale. 

Den gode smaken er der fortsatt, du bare legger til sjokolade. Den kan vel ikke slå feil?

Kransekakestenger

  • Kransekakemasse
    (kan også kjøpes på butikken)
  • Sjokolade 
  • Delfiafett (kan sløyfes)
Trill ut pølser, skjær dem like lange, fordel på et bakepapirkledd stekebrett og stek på 200 grader i 8-10 minutter. Avkjøl og legg dem i fryseren i ca 30 minutter. 

Smelt sjokoladen med delfiafett (ca 25 g til 100 g sjokolade) og dypp stengene. Fordi de er kalde vil sjokoladen stivne fort. 
En super liten førjulsgave til andre eller til deg selv.
Oppbevares i fryseren, tiner lett i romtemperatur.

1 kommentar:

  1. Er så glad for at du har begynt å blogg oftere igjen!! :)

    SvarSlett