tirsdag 17. juli 2012

Red Velvet Cakepops

Det er gøy å bake til en spesiell anledning, og Norges nasjonaldag er en av disse. Da er det rødt, hvitt og blått som går igjen, og nå som Dr Oetker har kommer med flagg-strøssel i butikkene er det lett å pynte baksten i det Norske flaggets farger. Her er 17. Mai cakepops!

Red Velvet Cakepops
(Se an mengden selv)


Tilsett frosting
Kjør/bland alt godt sammen og form kuler. Dypp lollipop-pinner i litt smeltet sjokolade før du plasserer dem ned i kulene og setter dem i fryseren 30 min
Smelt resten av sjokoladen over vannbad eller i micro sammen med litt delfiafett
Dypp popsene i sjokoladen og la det renne av overflødig sjokolade
Pynt med strøssel før sjokoladen stivner helt. Jeg bruker norges farger i anledning nasjonaldagen
Små søte fristelser med en overaskende rød kjerne. Passer like godt for barn som voksne og ser så delikate ut i flaggets flotte farger!
Cakepops er holdbare i ca en uke i kjøleskap dersom ikke frostingen er for gammel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar