fredag 20. juli 2012

Kyllingwraps

Oppskriften på disse Wrapsene har jeg fått av Hilde og hennes mor. De er kjempegode og sammensetningen av smaker er fantastisk. Jeg serverte dem som en del av et tapasbord og disse forsvant fort, men du kan like gjerne lage som en egen rett, bare juster mengdene i oppskriften etter din egen sult.

Wraps
(8 store eller 32 små)

  • 2 små kyllingfileter
  • 1/2 pk Tandoori-miks
  • 1,5 dl yoghurt naturell
  • 8 tortillalefser
  • 1/2 beger rømme
  • 1 stor ss grønn pesto
  • 1 paprika i små biter
  • 1/2 pakke ruccolasalat

Ha yoghurt og Tandoori-miks (jeg bruker den fra Santa Maria) i en bolle og bland lett sammen


Skjær kyllingen i tynne strimler, ha over dressingen , bland godt og legg i en ildfast form.


Stek på 200 grader i ca 20 min eller til all kyllingen er helt gjennomstekt. Ta ut og avkjøl
Bland pesto og rømme sammen i begeret eller i en skål. Smak til hvor mye pesto du ønsker

Smør lefsene med pesto-rømme og fordel fyllet utover før du ruller dem stramt sammen og setter tre tannstikkere eller coctailpinner nedi. Skjær på skrå i tre like store biter eller pakk inn som en taco-lefse hvis du ønsker hele for deg selv


Plasser på et fint fat som en del av et større Tapasbord eller som et enkelt måltid

Disse går ned på høykant og har så fine farger

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar