Denne sjokoladefrostingen har en sterk kakaosmak, naturlig nok, fordi den inneholder mye kakao. Hver forsiktig med å bruke for mye om for eksempel pynter cupcakes, om du gjør det kan den fort bli for mektig. Men til å dekorere kaker med er den kjempegod og for de som liker mørk sjokolade er den perfekt.
Sjokoladefrosting
(12 cupcakes, Pynt til 1 kake)
- 100 g mykt smør
- 300 g melis
- 30 g kakao
- 0,3 dl varm melk
Ha mykt smør, melis og kakao i en mikserbolle
Miks til du får en sandaktig konsistens som på bilde
Varm opp melken i micro og tilsett i en tynn stråle mens maskinen går
Miks til du får en luftig sjokoladefrosting, sørg for å få med rester fra kanten
Du har nå en frosting som er lett å bruke til å dekorere og som er både silkemyk og luftig.
Frostingen kan oppbevares i kjøleskap opptil en uke eller fryses, bringes tilbake til romtemperatur ved bruk
Oppskriften er inspirert av "The Hummingbird Bakery kakeboken"
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar