mandag 20. august 2012

Mørk sjokoladefrosting

Denne sjokoladefrostingen har en sterk kakaosmak, naturlig nok, fordi den inneholder mye kakao. Hver forsiktig med å bruke for mye om for eksempel pynter cupcakes, om du gjør det kan den fort bli for mektig. Men til å dekorere kaker med er den kjempegod og for de som liker mørk sjokolade er den perfekt. 

Sjokoladefrosting
(12 cupcakes, Pynt til 1 kake)

  • 100 g mykt smør
  • 300 g melis
  • 30 g kakao
  • 0,3 dl varm melk
 

Ha mykt smør, melis og kakao i en mikserbolle
 Miks til du får en sandaktig konsistens som på bilde
 Varm opp melken i micro og tilsett i en tynn stråle mens maskinen går
 Miks til du får en luftig sjokoladefrosting, sørg for å få med rester fra kanten

Du har nå en frosting som er lett å bruke til å dekorere og som er både silkemyk og luftig.
  Frostingen kan oppbevares i kjøleskap opptil en uke eller fryses, bringes tilbake til romtemperatur ved bruk 

Oppskriften er inspirert av "The Hummingbird Bakery kakeboken"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar