Noen ganger kan en hel cupcake med frosting bli litt mye om man er i selskap eller etter en tung middag. Da kan noen ganger mini-cupcakes være løsningen. Med et bær i midten blir de litt friskere og litt mindre mektige. Man kan selvfølgelig også lage disse i større format eller man kan rett og slett bare forsyne seg med mange!
Mini cupcakes med bær og hvit sjokoladefrosting
(40 stk)
- 1 porsjon vaniljecupcakes
- 1 porsjon hvit sjokoladefrosting
- 20 bringebær
- 20 bjørnebær
Lag røren som normalt men fordel i små former og plasser et bær midt i hver cupcake-
Stek på 175 grader i ca 10 min, avkjøl
Imens lager du sjokoladefrosting og fyller en sprøytepose med tip 22 fra Wilton eller den tippen du kunne tenke deg å bruke
På alle disse har jeg brukt samme tip; Squirl, Rose og Drop Flowers. Pyntet med Skittels (danskebåten, flyplasser eller på kino), hjertestrø (dagligvarebutikker) og fiolstrø (Danmark eller vellassoterte dagligvarebutikker)
Bruk gjerne filmen min som du finner her til inspirasjon
Formene fikk jeg fra Anne, ei venninne som var i USA for en tid tilbake, men det finnes mange små former både på nett og på steder hvor det selges kakeutstyr!
Minicupcakesene er holdbare et par dager i kjøleskap, muffins og frosting kan fryses separat.
Åå! De var supersøte ^^,
SvarSlett