Cookies er best når de er sprø på kanten med myke og seige i midten og det er disse hvis du steker dem riktig. Jeg har en tendens til å tro at ting alltid bør stå et par minutter lengre, men med cookies er det veldig viktig å ta dem ut når klokken ringer. Da får du kjempegode cookies med crunchy peanøtter og deilig sjokolade. Så gode at de nesten kan sidestilles med Chocolate Chip Cookies.
For dere som liker peanøttsmør, og jeg vet det er ganske mange, så er disse perfekte.

Peanøttsmør Cookies med sjokolade
(40 middels store cookies)
- 225 g mykt smør
- 200 g sukker
- 200 g brunt sukker
- 2 romtempererte egg
- 200 g peanøttsmør
- 340 g mel
- 2 ts bakepulver
- 75 g hakket sjokolade
- 75 g salte peanøtter
Finn frem ingrediensene og sørg for at alt er romtemperert
Miks smør og sukker luftig og tilsett ett av gangen. Miks kraftig mellom hver egg til du får en luftig blanding.

Ha deretter i peanøtt smør og miks til en jevn røre







Cookiesene er best de første dagene etter de er laget, men holder seg fint et par uker.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar