onsdag 20. februar 2013

Omelett med alt mulig i

Omelett er perfekt "bruke det du har i kjøleskapet"-rett. Eller "ha i alt du liker best"-rett. Min ble en miks av begge deler og smakte kjempegodt. Vil du lage den samme finner du oppskriften under, eller du kan lage din helt egen med det som er i ditt kjøleskap.

Omelett 

  • 2 egg
  • 0,5 dl melk
  • Brokkoli
  • Cherrytomater
  • Rødløk 
  • Sjampinjong
  • Skinke 
  • Ost
  • Salt og pepper

Kutt opp rødløk og sjampinjong i små biter og stek det raskt i pannen. Skru ned varmen til middels temperatur.Visp sammen eggene, melken, salt og pepper og hell over. Del brokkolien i små buketter og kok dem i to små minutter. Fordel dem utover omeletten sammen med cherrytomater som du har kuttet i skiver. Ha til slutt over skinke i biter og revet ost. Sett på lokket og la steke på lav til middels varme til osten er smeltet og omeletten er gjennomstekt.

Smak til med salt og pepper og spis mens den fortsatt er varm, eller sett den i kjøleskap og ha med som niste på skole eller jobb neste dag.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar